L’Escola Catalana de Tir amb Arc (ECTA) ha tancat la temporada amb una trobada de lliga formativa a Begur, Girona, el proppassat dissabte 2 de juny. L’organització ha estat a càrrec de l’ECTA Empordà i la trobada ha tingut lloc a les instal·lacions del Club Arquers d’Esclanyà amb una gran participació d’arquers arribats de diferents escoles.

De la nostra escola hi van assistir tres joves arquers, el Cezar, l’Albert i el Ferran, amb la seva entrenadora, Maria Pilar Farré, que està fent una gran feina de formació esportiva i gestió de l’ECTA Lleida. l’ECTA és un projecte transversal que ofereix formació als arquers de base de tota la demarcació.

En aquestes tirades la puntuació i la classificació tenen poca, o cap, importància.

L’objectiu de la lliga formativa és donar continuïtat a la formació que es fa a les ECTAs de forma divertida i amb el màxim suport tècnic.

Per això aquest tipus de trobada serveix perquè els joves s’iniciïn en les competicions sense la pressió dels resultats, es diverteixin i puguin compartir experiències amb arquers i arqueres de la seva edat. El Cezar, l’Albert i el Ferran van complir amb escreix amb aquests objectius. Van participar de manera molt activa i esforçant-se al màxim en totes i cadascuna de les fletxes que van tirar i en cada exercici realitzat.

A la trobada hi van assistir també alguns familiars dels nostres arquers i el president del nostre club, que van gaudir de l’acolliment del club organitzador i de l’entorn privilegiat de les instal·lacions d’Esclanyà, perfectament preparades per acollir tant al públic com als arquers. Des d’aquí el nostre agraïment a l’Imma, el Francesc, el Lluís i tots els voluntaris del club Arquers d’Esclanyà, a la FCTA i a tots els participants, per la bona organització, pel tracte exquisit i el bon ambient que vam viure.

La temporada vinent tornarem amb més arquers, més empenta i noves propostes que segur que faran que aquest projecte continuï sent un referent i una magnífica eina per la formació esportiva dels arquers de tota Catalunya.