Aquest dijous 3 de novembre un grup de 35 alumnes de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport / Educació Primària han visitat el nostre club per realitzar una activitat molt especial.

Un equip d’alumnes han programat i dirigit una activitat a l’aire lliure en què, amb l’ajut dels nostres instructors, han ensenyat a practicar el tir amb arc als seus companys, futurs educadors de primària.

L’activitat s’ha realitzat al camp que hi ha al costat de la pista municipal d’atletisme de les Basses durant el matí i ha comptat amb la col·laboració del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Lleida.
Malgrat el temps, no gaire fred però emboirat, sense sol, i amb una mica d’humitat, els participants han estat molt a gust en un entorn molt agradable, que compta amb l’espai necessari per acollir un grup tant nombrós i que els ha permès també fer els exercicis d’escalfament i preparació previs.

Tots els alumnes han pogut aprendre els fonaments d’aquest esport i han pogut practicar durant una estona, en diferents torns.
També han pogut conèixer el nostre club i les propostes que el Club de Tir amb Arc Lleida ofereix per la formació d’arquers de totes les edats.
Ha estat tota una sorpresa per als instructors del Tir amb Arc Lleida descobrir la rapidesa amb què tots aquests alumnes de la Universitat de Lleida han assolit la tècnica bàsica i la gran habilitat que han mostrat tots per tirar amb arc.
També ha estat divertit veure que aquest esport enganxa des del primer dia, quan aquests joves universitaris no trobaven el moment d’acabar, i és que el tir amb arc és un esport que sempre suposa un repte que tothom vol superar.

Volem felicitar a l’Anna, la Laia, la Maria, el Marlon, la Marta i l’Andrea per aquesta feina tan ben feta. La preparació prèvia, contactant amb nosaltres, fent una classe de preparació i consultant amb la nostra entrenadora tots els detalls, l’organització dels grups, la preparació de l’escalfament amb els jocs de punteria, la difusió entre els companys, amb l’edició d’un fulletó interactiu que és una veritable delícia, i la direcció i acompanyament que han fet, amb una alegria i amabilitat encomanadisses, són de nota excel·lent alt!

Amb aquesta iniciativa i amb el bon desenvolupament de tota l’activitat han demostrat que, en mans d’aquests estudiants d’educació primària, el futur educatiu dels nostres fills estarà en molt bones mans.