Aquest cap de setmana 17 i  18 de setembre es va celebrar al camp de tir de Montjuïc la XIII edició del Campionat de Catalunya de Round-900 i IV Memorial Jordi Adell. Organitzat per la Federació Catalana de Tir amb Arc i el Club Arc Montjuïc.

Elena Fuentes i Pilar Farré, van representar el nostre club, Elena va aconseguir la medalla de bonze en arc recorbat cadet femení, per darrera de l’arquera Laura Pardina i Judit Pujibet, totes dues arqueres del Club de Tir ab Arc Montjuïc. Pilar, en arc compost sènior femení, va quedar en quarta posició, el podi que va ser per a Lucía Rodriguez del club Arquers d’Osona, que amb 861 punts va aconseguir un nou rècord de Catalunya, Ester Semis del club Arc Montjuïc i Manuela Martinez de La Conxorxa Arenys Mar.

Pilar i Elena, són mare i filla, van iniciar-se al tir amb arc fa deu anys, des d’aleshores comparteixen entrenaments i competicions com d’altres membres del nostre club, que creix amb una clara vocació formativa i demostra, una vegada més, que és possible gaudir d’aquest esport en família.

El club A.E.C. Puigverd de Lleida, va estar representat per José Perez, que va quedar subcampió de Catalunya en arc Long Bow sènior home.

Moltes felicitats a tots els arquers!