Benvolguts/des
Un any mes convidem a tots els arquers/es de Catalunya de les categories Esquirol, Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet i Junior a participar de manera gratuïta en el trofeu Futurs Campions en la seva 15a edició.

El Club Arc Montjuïc oferirà a cada un dels participants obsequis, esmorzar, refrescs, el tradicional diploma i trofeus a tots els participants, independentment de la classificació. Així com un petit aperitiu final.

El Club Arc Montjuïc, des de la seva creació, sempre ha cregut en la promoció del nostre esport organitzant amb tots els seus recursos tot tipus de competicions i potenciant així la participació de tots els arquers i arqueres. I així, per exemple, fa 15 anys es va iniciar l’actual Futurs Campions, sempre de manera gratuïta. Un Futurs Campions que cada any ha anat creixent una mica més.

Desitgem que aquest any sigui tot un nou èxit i que vosaltres hi formeu part amb la vostra segura participació.

Us esperem a tots i totes.
Club Arc Montjuïc

DATA I LLOC DE LA CELEBRACIÓ
El diumenge dia 9 de Setembre de 2018 es celebrarà la 15a Edició del Trofeu Futurs Campions. La competició es portarà a terme al Camp Municipal de Tir amb Arc del Fossat del Castell de Montjuïc de Barcelona.

PROGRAMACIÓ DE LA COMPETICIÓ
• 9:00h Entrega d’acreditacions i dorsals.
• 9:30h Escalfaments.
• 10:00h Inici de la competició.
• 13:00h Entrega de Trofeus, aperitiu i cloenda del Campionat.

MODALITATS I FORMES DE TIR
Modalitat: Aire Lliure, ronda de 72 fletxes.
Divisions: Arc Recorbat, Compost, Estàndard, Nu, Instintiu i Longbow Edats: Esquirol, Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet i Júnior.
Sexe: Home i Dona.

INSCRIPCIÓ
Es farà directament al Club Arc Montjuïc mitjançant l’enllaç següent:
https://goo.gl/forms/prCoZ2K1jZF35asB3

LA INSCRIPCIÓ ÉS GRATUÏTA!!!
El període d’inscripció finalitzarà el 3 de setembre de 2018 a les 15:00h. o abans si s’omple la línia de tir.